Consideraciones al contratar un servicio de SEO.

Ver artículo en catalán.

Se explica que Google penaliza los enlaces recíprocos y que hay que exigir el complimento de las normas que Google ha publicado para webmasters.

2 comments

  1. Pere says:

    Interessant el que comentes.

    Amb la radera actualització del seu algoritme, el que s’anomena Panda, es cert que s’ha millorat a les SERPs cert resultats i guanya pes l’experiència de l’usuari (rebot, pag vistes…etc…) i l’entorn social (FB i TW) però tot i aquesta millora, encara son molts els que continuen amb posicions molt bones amb continguts pobres. Esperem però que sigui l’inici per millorar aquest aspecte.

    L’enfàsi respecte als enllaços es important però també arquitectures de l’nformació dintre del nostre site. Molts cops es oblidat i te una importància vital pel posicionament.

  2. Brad says:

    Concepto de pcaking en chile casi no existe, por lo menos las marcas de productos de consumo masivo se nota que no tienen idea. Los supermercados estás rebalsados de grafica basura y nos tenemos que conformar porque es lo que hay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *